Mijn verhaal

Mijn naam is Felicia Breidel-Henkel. Ik ben 28 jaar en inmiddels al 9 jaar gelukkig getrouwd met mijn man. Ik ben de trotse moeder van Nathaniël & Lèshyron, mijn tweeling van 6 jaar. 

Capture Magic is eind 2022 opgericht met als doel om jou of je gezin in het zonnetje te zetten en blijvende herinneringen mee te geven, waar je met liefde op terug kan kijken.  Dit in de vorm van een Glamour shoot, Pregnancy Shoot, Lifestyle New Born shoot of een Portret shoot.

Hoe het begon..

Sinds mijn jongens twee zijn hebben wij de traditie ontwikkeld om jaarlijks een kerstshoot af te nemen bij een fotograaf. Het is voor familie en vrienden dan ook geen geheim dat ik fan ben van de feestdagen en graag extra geniet van (voor mij) de mooiste tijd van het jaar! 

Tijdens onze laatste kerstshoot werd ik weer zo blij! Wij maakten er dan ook een hele happening van! We hadden matchende kleding, helemaal in de kerstfeer, luisterde kerstmuziek onderweg en hadden pret tijdens de shoot. Na afloop keken we terug op een geslaagde, liefdevolle dag en hadden we nieuwe herinneringen gemaakt.

Deze herinneringen zullen ons altijd bijblijven doordat we deze konden vast laten leggen bij een professionele fotograaf. 

De vreugde, liefde en trots, die ik heb ervaren elke keer als wij een shoot hadden, wil ik graag met andere delen. En alhoewel het begon met de liefde voor de feestdagen, groeide mijn liefde en passie verder. Ik heb daarom geïnvesteerd in goede apparatuur en verschillende cursussen om verschillende shoots te kunnen aanbieden.

Voor mij is het belangrijk dat jullie een fijne tijd hebben, ongedwongen en ontspannen, waarbij we samen prachtige herinneringen kunnen vastleggen. Daarnaast vind ik het belangrijk om betaalbaar te blijven. Ik werk daarom ook met verschillende pakketten, zodat het voor iedereen mogelijk is om een leuke shoot te boeken! 

Dus zie ik jou snel? 

Volg me op mijn socials en neem snel contact met mij op, so we can Capture some Magic together!